INTAKE / HAIR ANALYSE

GESPREK

Waarom een intake gesprek:

 

Vooraf voor het over gaan tot de plaatsing van jou hairextensions, willen wij dat je goed voorgelicht wordt. Daarom is een intake gesprek van groot belang ! Het is best wel een behoorlijke uitgave en je wilt optimaal plezier hebben tijdens het dragen van de hairextensions.

 

Wij vertellen je de voor en nadelen van het dragen van de hairextensions, deze extensions zijn mooi onzichtbaar meer vergt wel een goede verzorging om langer plezier te houden van jou hairextensions. In eerste instantie zal je dit vervelend vinden on 2x onze salon te bezoeken maar uiteindelijk zal je ons dankbaar zijn voor deze extra tijd die wij nemen voor jou.

 

Zonder intake gesprek plaatsen wij geen hairextensions. Tijd die wij nemen is 45-60 min prijs €50,00 inclusief proef plaatsing (V Light Hairextensions of 8D Hairextensions)

 

Wij willen absoluut niet in beschadigd haar haarextensions plaatsen. Extensions is een hulp middel ook voor jou haar en om een vollere en langere look te creeëren. Na de periode dat de extensions geplaatst zijn wil je er geen beschadigd haar over houden.

 

Het opnieuw omhoog plaatsen van haarextentensions is bij iedere klant anders, bij de ene klant duurt het korter voordat het haar omhoog geplaatst moet worden, bij de andere klant duurt het langer. Ook de weer-seizoenen hebben hier invloed op. Hier in adviseren wij jou natuurlijk in, om het na te komen is natuurlijk aan jou.

 

Met de omhoog plaatsingen is kunnen de micro-ringen her gebruikt worden,mits de silicone binnen ring niet beschadigs is. Is dit niet het geval en is deze bechadigd worden deze microrings opnieuw gerebound door ons.

 

  • Rebounden naar 8D €2,50 per hairextension, of Keratine €1,50 per hairextension
  • Andere systemen op aanvraag
  • Omhoogplaatsing €1,50 per hairextension.
  • Verwijderen is gratis voor vaste klanten, €0,50 per hairextension

 

Het haar kan bij de juiste behandeling een aantal jaar mee, mits uiteraard bij een correcte verzorging.

Je ontvangt na behandeling een hairverzorging instructie folder, hierin staat de verzorging omschreven zodat je langer plezier hebt van de hairextensions.

 

  • Wij laten je het haar en de grade zien (kwaliteits norm is 100% human hair in verschillende kleuren en lengtes). Wij werken met de hoogste grade hairextensions
  • Kleuren en lengtes bepalen mede de prijs van de hairextensions, de prijs is dus variabel
  • Na de behandeling kom je over 2-3 weken terug voor een kwaliteitscheck waarbij we je nog meer tips geven m.b.t. de verzorging van je extensions
  • Verzorgende produkten onder de micro-ring aanbrengen, verzorgende producten zijn vaak op olie basis
  • Wij houden van iedere klant bij welk type extensions/kleur/lengte wij geplaatst hebben

 

Na de intake laat je de informatie even op je inwerken en contact je ons opnieuw als je zeker bent over een plaatsing. Dan gaan we jou inplannen voor een plaatsings afspraak!

Contact Formulier

Veld is verplicht
Veld is verplicht Incorrect email
Veld is verplicht
Veld is verplicht
Veld is verplicht
Je bericht is succesvol verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op met je!
Sorry, je bericht is helaas niet verzonden