Algemene Voorwaarden Hairextentions by Les(s)

Deze algemene voorwaarden van Hairextensions by Les(s) met betrekking tot hairextensions, haarverlenging.Hairextensions of te wel haarverlenging / volume is gebaseerd op 2 afspraken, 1 een afspraak voor een haaranalyse/ haar consult (intake afspraak),en 2 voor het plaatsen van de Hairextensions.

Wil je zonder haar analyse een haarverlenging of volume, is er wellicht meer werk van toepassing o.a. haar kleuren.
Dit is mogelijk bij hairextensions by Les(s). Let wel op!, laat u uw haar kleuren door een andere partij of door uzelf, is hairextension by Les(s) hiervoor niet aansprakelijk.

Een haarverlenging / volume is niet voor zeer geblondeerd haar,kroeshaar, haar wat niet juist is gekleurd / of van zeer slechte conditie is.
Lengte
Het haar dient minstens 6 cm lengte te hebben. Dit betekend overal!

Garantie

Wij geven geen garantie als je haar/haar extensions zelf of door andere kleurt nadat de haarverlenging is geplaatst door Hairextensions by Les(s) en / of door derden laat behandelen. Ook geeft Hairextensions by Les(s) geen garantie als je producten aanschaft bij derden.
Knippen
Er bestaad een mogelijkheid dat Hairextension by Les(s), je haar vooraf dienen te knippen, om een mooi eindresultaat te krijgen. Hier is een meerprijs aan verbonden een externe kapster zal dit verzorgen.
Klacht
Indien de klant een klacht heeft over de behandeling of product, dien je deze zo spoedig mogelijk, doch binnen 5 werkdagen na ontdekking schriftelijk te melden aan Hairextension by Les(s).
Als de klacht betreft over de kwaliteit van het haar en / of over de manier van inzetten, zal ten allen tijde worden gevraagd om onze salon te bezoeken, zodat Hairextensions by Les(s) kan beoordelen of de klacht gegrond is.
Wil de klant niet onze salon bezoeken, zal Hairextension by Les(s) op geen enkele wijze verantwoordelijk kosten en / of geld retourneren.
Garantie
Garantie op de hairextensions /haarverlenging max een maand ( 4 weken) na het plaatsen Garantie op het plaatsen niet op het haar. Garantie op het plaatsen is tevens alleen geldig als u de producten aangeschaft besteld bij Hairextensions by Les(s).
Producten zoals shampoo, masker en serum. Mocht je deze niet hebben aangeschaft, vervalt de garantie.
Verhindering
Indien de klant niet tijdig aanwezig is, op de afgesproken datum en tijdstip. Zal Hairextensions by Les(s) de extra benodigde behandeltijd berekenen per 30 min €39,00 euro in rekening brengen.Deze dient u direct in de salon te voldoen.
Vestiging/Reiskosten
Hairextensions by Les(s) is niet aansprakelijk voor de vestiging van onze salon in uw woonplaats. Ook zal Hairextensions by Les(s) geen reiskosten vergoeden.
Geld
Wij geven geen geld terug, mocht dit van toepassing zijn ontvangt u een tegoed bon.

 

Whatsapp:0653896666


Hairextension bij Les(s) is onderdeel van Lamers Exclusive Sales & Services.


(KVK nummer: 09157136 / BTW ID nummer: NL001367872B77)